Elérhetőségeink: 

Megtekinthető készülékek:

70/3461346

Budapest X.ker

30/7005340

Beled (GYMS megye)


megujult_banner_kazanra

Van kérdése?

Szakmai információk 

hiteles forrásból

 

Szeszipari, élelmiszerbiztonsági szakembereink:


70/3461346

30/7005340

 

Ladi Csaba

okleveles élelmiszermérnök

 

Kószó Gábor

okleveles élelmiszermérnök

Visszahívjuk!
Kérem, töltse ki a mezőt!
Kérjük, adja meg telefonszámát!

Partneroldalunk

Új és használt mezőgazdasági gépek eladók!

További információhoz kattintson a linkre!

http://mezogep.hu

Kisüsti Pálinkafőzők

Pálinkafőzők beépített réz keverővel


Beépített vörösréz keverő:

Fontos szempont, hogy a nagy gondossággal készített cefre a főzés alatt ne égjen le, tönkre téve ezzel értékes párlatunka. Az odaégés kiküszöbölésének egyik legjobb módszere a beépített gépi vagy kézi hajtású vörösréz keverőlapát, amelyet készülékeink tartalmaznak.


Javaslatunk szerint magánfőzéshez, a keverőlapátos közvetlen főtéssel rendelkező pálinkafőző berendezések a legalkalmasabbak. Igaz, hogy a legmodernebb technológát a duplafalú kazánok képviselik, viszont áruk (megfelelő minőségben) a keverős kazánok többszörösei.



A 60, 80 és 100 literes főzőink 5 hűtőspirálos kivitelben kaphatóak.


Keverő nélküli pálinkafőzők:


A keverő vagy dupla fal (duplikátor) nélküli pálinkafőzők az alszesz, vagyis az első kifőzés eredményének finomítására szolgálnak, NEM a cefre kifőzésére. A cefre ezekben a főzőkben leég, párlatunk tönkremegy.






 

Oktatás

Nem elég a jó pálinkafőző!
Tudás is kell a csúcsminőségű párlatok elkészítéséhez!
Ezért szakmai oktatásunkat 80% kedvezménnyel biztosítjuk a nálunk kisüsti pálinkafőzőt vásárlóknak!

Helyszín:
Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar.

az egyetem újranyitását követően!

Egylépcsős pálinakfőző bemutatófőzés a kisüsti oktatás napján!   


Jelentkezéshez kattintson ide!