Elérhetőségeink: 

Megtekinthető készülékek:

70/3461346

Budapest X.ker

30/7005340

Beled (GYMS megye)


megujult_banner_kazanra

Van kérdése?

Szakmai információk 

hiteles forrásból

 

Szeszipari, élelmiszerbiztonsági szakembereink:


70/3461346

30/7005340

 

Ladi Csaba

okleveles élelmiszermérnök

 

Kószó Gábor

okleveles élelmiszermérnök

Partneroldalunk

Új és használt mezőgazdasági gépek eladók!

További információhoz kattintson a linkre!

http://mezogep.hu

Egylépcsős (igazi aroma-tornyos) pálinkafőző 95l

MEGRENDELÉS

 

Elkészült új webáruházunk több funkcióval, infóval és tartalommal!

 

palinkafozo.hu

 

kazan_link

 

Bemutató videó:

Gratulálunk a korábbi vásárlóinknak a 2020. évi Quintessence Pálinkaversenyen elért eredményeikért! 21 arany, 42 ezüst, 67 bronz érem

http://quintessence-palinka.hu/hu/quintessence/2020-versenyeredmenyek/

Cikkek az egylépcsős pálinkafőzőről:

Érdekli az egylépcsős lepárló működése?

Jöjjön el hozzánk bemutatófőzésre:

http://www.palinkafozokazan.hu/oktatas.html

    

Egylépcsős lepárlás jellemzői:


A pálinkafőzési lepárlástechnika csúcsa az úgy nevezett egy lépcsős vagy erősítő feltétes desztillálási módszer. Lényege, hogy az üstre épített aroma- és alkoholdúsító torony egyetlen lefőzést követően képes egy átlagosan 5-7% alkohol-tartalmú cefréből stabilan 75-85%-os középpárlatot (hasznos párlatrészt) készíteni úgy, hogy az íz és illathibát okozó, zavaró komponensek nem kerülnek a fogyasztásra szánt párlatrészbe. Lepárlás közben nem ritka a 90 fokos (V/V %) frakció vagy e feletti alkoholtartalom sem. E módszerrel lefőzött párlat tökéletesen tiszta, íz- illathiba mentes, könnyed, parfümös gyümölcsössége elvarázsolja fogyasztóját. Az egylépcsős lepárlás során keletkező párlatok karcosságtól, rézelejétől (rezes törés), elő és utópárlati szennyeződéstől mentesek. Nem kerül más a pohárba, mint a tökéletes gyümölcsaroma és tiszta alkohol bársonyos kombinációja, a gyümölcspárlatok királynője, a MI PÁLINKÁNK!



A kiszolgáló üst rövid bemutatása:


Annak érderében, hogy az oszlop tökéletesen működjön, egy csökkentett vízteres, gyors reakcióidejű duplafalú lepárló üstön keresztül biztosítható a megfelelően szabályozott hőközlés, amely kombinált funkcióknak köszönhetően, sörfőzésre, gabonacefre készítésére, lekvárfőzésre, nagykonyhai és disznótoros üstként, egyaránt használható. Annak érdekében, hogy az üst leggyengébb pontja stabilan ellenálljon a köpenytérben lévő nyomásnak, sekélydomború, központi kifolyású tartályfeneket kapott, hogy ne következhessen be olyan vetemedés és alakváltozás, amely a lapos (sík) fenéknél átkötő merevítő pontok beiktatása mellett is megkerülhetetlen a belülről támadó nyomás miatt. Kategóriájában egyedülálló módon TÜV minősített lefújó szeleppel rendelkezik, amely kézi beavatkozás nélkül is ténylegesen elengedi a köpeny felesleges nyomását (a szabványoknak és előírásoknak megfelelően). Elektromos, gáz és hamarosan fatüzelésű üstházzal is elérhető. Habár a legjobb fűtési módok közé az elektromos, elektromos-gáz kombi és csak gáztüzelés tartozik, mivel a fűtés egyenletessége és jól szabályozhatósága nagyon fontos szempont.


Technikai részletek, megtekintés, személyes konzultáció ügyében, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken. Örömmel segítünk, hogy Ön is a lehető legjobb pálinkát főzhesse a nemes gyümölcsből.




 
Helyszíni betanító főzés és üzembe helyezés: 50 000 Ft (Magyarország területén belül, kiszállítási díj 30 Ft/km)  Nem kell azonnal a használati utasítást bújnia. Közösen, jó hangulatban összeállítjuk a gépet és tisztázzuk a főzés és cefrézés részleteit.
  • Összereszeljük és beüzemeljük a készüléket.
  • A tulajdonos által biztosított helyszínen lefőzzük az első adag saját cefréjét.
  • Tisztázzuk az egylépcsős lepárlástechnika elméletét és gyakorlatát
  • Megbeszéljük a helyes cefrekészítési gyakorlatot
  • Átadjuk azokat szakmai fogásokat, tapasztalatokat amely után könnyedén és gyorsan főzhet tökéletes pálinkát
  • A főzést követő ismeretekkel felvértezve AZONNAL  és könnyedén használhatja a gépet, úgy hogy tisztában lesz a legfontosabb szakmai és lepárlástechnikai részletekkel
  • Nekünk sok évbe és még több verítékbe került ezen szakmai tapasztalatok összegyűjtése, Önnek csak hátra kell dőlni egy kényelmes székben és feljegyezni a legfontosabb fogásokat

Tulajdonostársak lehetősége:


Hobby főző kollégáknak javasoljuk tulajdonostársak (barátok, családtagok) bevonását, hisz a törvény erre lehetőséget ad és a géppel könnyedén lefőzhető 2-3 fő részére is a megengedett mennyiségű magánfőzőtt párlat. Amennyiben kettő vagy több magánfőző ,,dobja össze" a készülék árát", egy fapados kisüstinél nem igényel nagyobb beruházást ez az ipari színvonalú készülék sem.

.

egylpcss fzsi tapasztalatok 1

egylpcss fzsi tapasztalatok 2


Fotók a termékről


Egylépcsős pálinkafőző PROFI felszereltség
Egylépcsős pálinkafőző folyadékszint szabályzó
Egylépcsős pálinkafőző cefrebetöltő ajtó
Egylépcsős pálinkafőző keverőlapát
Egylépcsős pálinkafőző keverőmotor
Egylépcsős pálinkafőző cefrekifolyó ív visszamosóv
Egylépcsős pálinkafőző vízköpeny nyomástartó szere
Egylépcsős pálinkafőző
Egylépcsős pálinkafőző ALAP felszereltség
Egylépcsős pálinkafőző KÖZÉP felszereltség


 

 

 

termekarak

Oktatás

Nem elég a jó pálinkafőző!
Tudás is kell a csúcsminőségű párlatok elkészítéséhez!
Ezért szakmai oktatásunkat 80% kedvezménnyel biztosítjuk a nálunk kisüsti pálinkafőzőt vásárlóknak!

Helyszín:
Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar.

az egyetem újranyitását követően!

Egylépcsős pálinakfőző bemutatófőzés a kisüsti oktatás napján!   


Jelentkezéshez kattintson ide!